Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το χαράτσι και την αντίδραση της κυβέρνησης

Η
 κυβερνητική συμμορία που υλοποιεί τις εντολές τις τρόικας και της ΕΕ, έχει επιτύχει μέχρι σήμερα να εξαφανίσει τα εισοδήματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας, να ωθήσει στην αυτοκτονία 1.727 συνανθρώπους μας μέσα σε 2 χρόνια, να οδηγήσει στην ανεργία τουλάχιστον 1.000.000 ανθρώπους σε παραγωγική ηλικία και να προετοιμάσει για τις επόμενες γενιές ένα ζοφερό μέλλον χωρίς καμιά ελπίδα.

Το αντικοινωνικό μένος τους επιδεικνύουν και στην περίπτωση του χαρατσιού. Μετά την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) πως η ΔΕΗ δεν μπορεί να κόψει το ρεύμα σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι, η κυβέρνηση καταφεύγει στις προσφιλείς της μεθόδους της ψευδολογίας, της τρομοκρατίας και της ωμής προπαγάνδας και διοχετεύει στα ελεγχόμενα ΜΜΕ τα εξής απίστευτα:

► Ότι η ΔΕΗ δεν έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει αν έχει πληρωθεί το ρεύμα ή το χαράτσι (λες και υπήρχε περίπτωση να έχει πληρωθεί ΜΟΝΟ το χαράτσι!), και έτσι τα χρήματα που έχουν καταβληθεί για την αποπληρωμή του ΡΕΥΜΑΤΟΣ θα πηγαίνουν στο Υπουργείο Οικονομικών.
► Ότι η ΔΕΗ μετά από τα παραπάνω θα αντιλαμβάνεται ως ληξιπρόθεσμη οφειλή προς την ίδια τη μη πληρωμή του χαρατσιού και άρα θα πρέπει να διακόψει το ρεύμα.

Απέναντι στα παραπάνω απίστευτα πρέπει να σημειώσουμε ότι ΗΔΗ τουλάχιστον στο 40% των λογαριασμών της ΔΕΗ δεν έχει πληρωθεί το χαράτσι και αυτό το ποσοστό αυξάνεται μέρα με τη μέρα καθώς, μετά την απόφαση του ΣτΕ, όλο και περισσότεροι σπεύδουν να πληρώσουν ΜΟΝΟ την αξία του ρεύματος.

Συνεπώς με τις απειλές και τους λεκτικούς τραμπουκισμούς ο καταγέλαστος Βενιζέλος και όλη η κυβέρνηση απειλούν από τη μία να αφήσουν χωρίς ρεύμα τουλάχιστον 2.000.000 ανθρώπους και από την άλλη να διαλύσουν οικονομικά τη μοναδική ηλεκτροπαραγωγό εταιρία στην Ελλάδα, καθώς απειλούν ότι θα βουτήξουν σαν κοινοί ληστές από τα ταμεία της τα χρήματα από το 40% του συνόλου των λογαριασμών στους οποίους έχει αποπληρωθεί μόνο το ρεύμα.

Οι τσαμπουκάδες τους ΞΕΡΟΥΝ ότι θα πέσουν στο κενό γιατί εκβιάζουν, τρομοκρατούν και ζητάνε λεφτά για το χαράτσι από ανθρώπους που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και στο μόνο που αποσκοπούν είναι να πλιατσικολογήσουν και να μαζέψουν όσα μπορούν περισσότερα από ανθρώπους που θα τρομοκρατηθούν και θα θυσιάσουν και τις τελευταίες τους αποταμιεύσεις.

Οι λεονταρισμοί τους μόνο πανικό και γύμνια φανερώνουν, οι δε παλινωδίες τους ειδικά στο θέμα του χαρατσιού δείχνουν ότι η συσπείρωση, η αντίσταση και η απειθαρχία του κόσμου απέναντι στα αντικοινωνικά μέτρα και τις πολιτικές που με μαθηματική ακρίβεια τον φτωχοποιούν και τον οδηγούν στην ανέχεια, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ:

 ΣΤΗ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ
Ή
ΣΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ 
 ____
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΥΜΑΡΑΚΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP